Hushoffice

Blog

Workspace-beurzen Dubai

Op 17-19 september 2019 hebben we onze Hush-productlijn tentoongesteld op de Workspace at Index in het Dubai World Trade Centre. We hadden al eerder deelgenomen aan beurzen, maar dit was de eerste keer in Dubai. Het was een unieke gelegenheid onze ideeën over lokale trends in kantoordesign aan de werkelijkheid te toetsen en van gedachten te wisselen over de eisen van de moderne werkplek. We hebben er ontdekt dat de lokale markt openstaat voor innovatieve oplossingen en op de hoogte is van moderne werkplektrends en -design.

Onze stand genoot veel aandacht van bezoekers, voornamelijk uit de GCC-landen, maar sommigen kwamen zelfs helemaal uit Hongkong. Onze vertegenwoordigers zijn alle drie de dagen van de beurs druk bezig geweest. We bleken de enige exposerende fabrikant te zijn met een volledige productlijn voor mobiele akoestische oplossingen. Als Pools bedrijf werden we zeer goed ontvangen en geprezen voor het concept en ontwerp van onze producten.

De meeste productvragen kwamen van architecten en ontwerpers, dealers, eindgebruikers en managers die verantwoordelijk zijn voor de realisatie van kantoorontwerpprojecten.
Ook kregen we veel vragen over het gebruik van onze oplossingen buiten de kantooromgeving, bijvoorbeeld in openbare ruimtes, hotels en luchthavens. Dit betekent dat onze producten via onze lokale partners een ​​brede klantenkring kunnen bereiken.

Verrassend genoeg was een grote groep bezoekers niet bekend met akoestische oplossingen zoals onze Hush-cabines. Maar de meesten van hen wilden ze graag gaan gebruiken in hun projecten of op het werk. Door de producten uit te proberen, ontdekten ze hoe comfortabel ze zijn en zagen ze onmiddellijk welke voordelen onze oplossingen bieden.

Onze bezoekers waren het erover eens dat de recente trends op het gebied van flexibiliteit en mobiliteit op de werkplek goed werden weerspiegeld in onze oplossingen. Ze waren onder de indruk van de uitzonderlijke kwaliteit, flexibiliteit en multifunctionaliteit van ons Hush-assortiment. Uniek, modern ontwerp, betrouwbare akoestiek, mobiliteit en ventilatie waren enkele andere van de meest gewaardeerde kenmerken van onze cabines. Veel van de bezoekers zagen onze producten als een onmisbaar element van de moderne werkplek.